Tudor Chirilă: ”Al treilea prim-ministru va avea aceeași soartă. Ochii noștri sunt deja obișnuiți cu mizeria!”

383

Tudor Chirilă crede că în PSD a început o luptă incredibilă pentru putere, fapt care dezbină partidul condus de Liviu Dragnea.

„Sub ochii noștri, deja obișnuiți cu mizeria, în PSD se dă o luptă acerbă pentru putere. Tudose nu e de plâns. Ca Grindeanu, de altfel, nu a fost altceva decât o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea. Doar că acum, mai mult decât pe vremea lui Grindeanu, PSD-ul e scindat. Tudose a avut și el aliații lui. Și invingătorii nu-i iartă pe învinși într-un partid cu mentalitate de haită”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Pe de altă parte artistul crede că liderii PSD sunt extrem de uniți când e vorba să modifice legile justiției pentru a scăpa de faptele penale.

“Sunt dezbinați în lupta pentru putere (banii statului), dar extrem de uniți când e vorba să modifice legile justiției ca să-și salveze pielea sau să modifice codul fiscal ca să mai poată da o șpagă prietenilor”, a scris Tudor Chirilă.

El a mai precizat că al treilea premier va avea aceeași soartă ca ultimii șefi de Guvern pe care PSD i-a înlăturat.

“Cam ăsta e tabloul la care suntem obligați să asistăm. Un președinte de partid care numește prim-miniștri incompetenți pe care îi schimbă când vede că încep să-i ia fața. Așa că al treilea prim ministru va avea aceeași soartă. Tot sub ochii noștri”, a conchis solistul trupei “Vama”.

Sursa: b1.ro