Loading...
Tudor Chirilă are o explicație pentru eșecul programului de guvernare PSD-ALDE: ”Câtă vreme nu se poate fura în liniște, nu funcționează!” – Circul Politic

Tudor Chirilă are o explicație pentru eșecul programului de guvernare PSD-ALDE: ”Câtă vreme nu se poate fura în liniște, nu funcționează!”

Artistul Tudor Chirila i-a taxat din noi pe guvernanti si a laudat protestul mamicilor, din Piata Victoriei.

Zeci de persoane au participat, duminica, la un protest in fata Guvernului, nemultumite de scaderea indemnizatiilor de concediu medical, inclusiv prenatal. Oamenii au aratat cartonase rosii guvernantilor.

„Au incercat cu legile justitiei si modificarile la codul penal(si nu se vor opri), dar nu merge atat de repede pe cat vor ei, apoi au fortat demiterea lui Kovesi, dar nici asta nu merge asa repede pe cat vor ei. Intrebarea fireasca e “ce mai urmeaza?”. Se pare ca nu reusesc sa-si implementeze programul de guvernare asa cum l-au gandit initial: coruptia la putere. Coruptia e la putere, dar mai e si pedepsita, iar asta e rau. Asta inseamna esecul programului de guvenare. Cata vreme nu se poate fura in liniste, programul de guvernare nu functioneaza.

Ah, ca intre timp anomaliile fiscale afecteaza diverse categorii sociale, cum ar fi mamele in concediu de maternitate care risca o indemnatie micsorata, asta e alta problema. Se pare ca neimportanta”, a scris Tudor chirila pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

Tudor Chirilă are o explicație pentru eșecul programului de guvernare PSD-ALDE: ”Câtă vreme nu se poate fura în liniște, nu funcționează!” was last modified: februarie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close