Loading...
Tudor Chirilă își pune mâinile-n cap: ”Raportul servilului Tudorel nu face decât să ne mai arate încă o dată ce vor penalii din PSD-ALDE: domnia corupției și salvarea de pușcărie!” – Circul Politic

Tudor Chirilă își pune mâinile-n cap: ”Raportul servilului Tudorel nu face decât să ne mai arate încă o dată ce vor penalii din PSD-ALDE: domnia corupției și salvarea de pușcărie!”

Solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a reacționat la decizia luată de Tudorel Toader, precizând că prin propunerea asumată joi PSD-ALDE arată românilor adevăratele intenții referitoare la statul de drept.

De asemenea, cântărețul îl compară pe Liviu Dragnea cu Suleiman Magnificul, sugerând că decizia lui Toader a fost luată la ordinele șefului PSD.

“Se vede că Dragnea se uită la Suleiman Magnificul. Scenariul ăsta în care niște băieți cu condamări sau dosare pe rol vin și livrează înregistrări care ar avea rolul să ne arate câte abuzuri face DNA după care apare servilul Tudorel să ne anunțe că e de domeniul evidenței că trebuie revocat procurorul-șef, deci acest scenariu e și prost și nerealist. Cu toate astea el face un mare bine: ne arată încă o dată ce vor PSD-ALDE și alți penali din alte partide. Domnia corupției și salvarea de pușcărie.

Nu există altă temă pentru țară. Nu doar pentru DNA ar trebui să se iasă în stradă, ci pentru lipsa de responsabilitate a unor politicieni preocupați doar de scheme de furăciune, crearea de clanuri și alianțe subterane care să le bage în buzunare banii statului. În timp ce oamenii nu mai știu ce salarii vor avea, câte taxe vor plăti, cum le vor plăti, când le vor plăti.

România este de mult în derivă, dar ei au o singură problemă: îngenuncherea justiției de asemenea manieră încât să doarmă liniștiți. Calitatea vieții noastre? Nu e problema lor. E doar a noastră. Ei bine, de aia lumea iese acum în stradă”, a scris artistul pe Facebook.

Tudor Chirilă își pune mâinile-n cap: ”Raportul servilului Tudorel nu face decât să ne mai arate încă o dată ce vor penalii din PSD-ALDE: domnia corupției și salvarea de pușcărie!” was last modified: februarie 23rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close