Tudor Chirila, replica usturatoare anti-PSD: ”Grindeanu nu mai raspunde la comenzi, deci trebuie mazilit. Ca sa scape Dragnea de PUSCARIE!”

571

Artistul Tudor Chirilă, o voce puternică anti-PSD în timpul protestelor din timpul infamei ordonanțe de urgență 13 privind modificarea codurilor penale, a intervenit în scandalul dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, scrie b1.ro.

Chirilă susține că Liviu Dragnea vrea să îl dea jos pe Grindeanu din fruntea guvernului pentru a se salva de pușcărie, deoarece premierul nu ar vrea să stabilească pragul pentru infracțiunea de abuz în serviciu prin ordonanță de urgență.

Redăm mai jos mesajul integral de pe Facebook postat de Tudor Chirilă:

Deci, e simplu: pentru ca Grindeanu nu mai raspunde la comenzi el trebuie mazilit. Ca sa scape Dragnea de puscarie. Pentru ca nu vrea sa stabileasca pragul abuzului in serviciu (inca nu pot sa cred ca vorbim de absurditatea asta) prin ordonanta de urgenta, ci, asa cum e normal, in Parlament, prin lege cu dezbatere publica, Dragnea vrea sa-l dea jos urgent.

Tara? Ha,ha,ha,ha se aude un hohot de ras homeric. Pe Dragnea nu il intereseaza decat sa scape de puscarie. Se strange latul si el are nevoie de un prim ministru ascultator. Ce ironie, Dragnea a ajuns sa-si doreasca acelasi lucru ca sutele de mii de oameni din februarie: caderea guvernului. Doar ca motivele sunt altele. Noi ne doream un guvern cinstit si competent, Dragnea vrea un guvern care sa-l faca scapat. Si uite asa ajunge Grindeanu din incompetent dizident.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos