Tudor Chirila, revoltat ca PSD-ALDE transforma tara intr-un paradis al infractorilor: ”Ideea de a face inchisoare acasa stimuleaza pe toata lumea sa fure!”

396

Tudor Chirila a avut o reactie extrem de dura dupa ce majoritatea PSD-ALDE a reusit sa treaca prin Parlament proiectul care prevede executarea unor pedepse la domiciliu sau in weekend. Este o sfidare fara precedent, care transforma Romania intr-un paradis al infractorilor, sustine artistul. Acesta afirma ca romanii care sunt revoltati ar trebui sa ia atitudine si sa iasa in strada pe 12 mai.

”Astazi, Parlamentul Romaniei s-a gandit ca Romania ar trebui sa devina un fel de trambulina a infractorilor, un fel de rai al infractorilor, si asta pentru ca un grup de penali si de mafioti trebuie sa se salveze de eventualele sentinte in dosarele lor. Si ca sa fie toate lucrurile foarte simple, s-au hotarat sa faca puscaria acasa, cu sau fara bratara electronica, adoptand un set de masuri care se numesc ”masuri alternative la pedepsele de pana in cinci ani”. E mai mult decat evident ca masurile sunt cu dedicatie pentru o gasca de politicieni penali. Nu-i intereseaza ca dupa ei vine potopul. Sunt aplicabile legile oricui va vrea sa fure, e liber la furat, ca o sa faci puscarie acasa daca te califici pana in 5 ani.

Pedepsele ar trebui sa fie tot mai mari si sa descurajeze actul de infractiune, dar ele nu doar ca nu sunt mari, dar si stai acasa, te uiti la TV, cu baietii de la Ministerul de Interne in fata casei, iti mai aduc ceva de baut, mai faci un comision, mai vine o gagica la tine, e misto sa faci puscarie. Asta in timp ce fraierii trebuie sa munceasca si sa se descurce singuri intr-o tara condusa de infractori!”, a sustinut Tudor Chirila.

Acesta a mai afirmat ca am ajuns in situatia de a nu avea nimic, nici infrastructura, nici spitale, nici educatie, tocmai din cauza coruptiei, or aceasta ultima lege adoptata de parlamentari da liber la coruptie.

”Sunt revoltat si cred ca, din pacate, e tot mai putina lume indignata. Pare ca suntem anesteziati moral. Singura solutie pentru mine e sa ma alatur protestelor de strada, asa ca pe 12 mai stiu ca lumea va iesi sa protesteze. Motivele sunt mult mai multe. Aceasta coalitie trimite tara in haos, iar aceasta masura e o sfidare fara precedent. Ideea de a face inchisoare acasa stimuleaza pe toata lumea sa fure si sa intre in relatia de coruptie in care statul trebuie muls, prin inrolarea in mafia care conduce. Esti cu mafia, ai o parte din bucatica, nu esti cu mafia, la revedere!”, a mai declarat artistul.

Chirila a mai sustinut ca tinerilor trebuie sa li se explice ca intr-o tara a infractorilor, viitorul lor nu poate exista. Solutia este ca acestia sa fie informati, implicati si sa mearga la vot.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos