Opinii

Tudor Chirila, satul de lumea politica din Romania: ”Am lasat statul sa fie acaparat de incompetenti si hoti care au uitat ca statul e al nostru, nu al lor!”

Tudor Chirila a criticat lumea politică din România și a scris că, în opinia lui, “nenorocirile de azi ni se trag de la faptul că am lăsat statul să fie acaparat de incompetenți și de hoți atunci când am uitat că avem drepturi de cetățeni iar statul pe care îl finanțăm are obligații.”, informeaza stiripesurse.ro.

“Mi se pare foarte ok ce vor să facă oamenii ăștia. Un festival care să îi învețe pe cei care vor să fie cetățeni mai multe despre responsabilitatea civică și drepturile lor în relația cu statul. Pentru că multe din nenorocirile de azi ni se trag de la faptul că am lăsat statul să fie acaparat de incompetenți și de hoți atunci când am uitat că avem drepturi de cetățeni iar statul pe care îl finanțăm are obligații.

Loading...

Am uitat că statul e al nostru, nu al lor. Am uitat că el trebuie să ne ajute, nu să ne facă viața mai grea. Și am uitat că putem face asta împreună, în loc să alergăm pe culoare separate în speranța că “ne descurcăm noi cumva”. Nu putem verifica statul decât dacă înțelegem legile, dacă încercăm să le schimbăm acolo unde ele nu sunt făcute pentru noi și dacă suntem cu ochii pe politicieni. Și evenimentul de mai jos e un pas foarte mic, cu (posibil) inerente lipsuri, dar poate fi un început și începuturile merită încurajate. Go check!”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Loading...
Spre TOP