Tudorel Toader isi pregateste terenul pentru cea mai asteptata si controversata sedinta de Guvern! Reactia ministrului de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va participa la sedinta de guvern anuntata pentru joi, urmand sa isi delege atributiile secretarului de stat Nicolae Liviu Popa, au declarat surse, pentru Ziare.com.

Potrivit Ziare.com, „informatia a fost furnizata dupa incheierea intalnirii dintre premierul Dancila si presedintele Iohannis, care a avut loc miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, si s-a terminat dupa mai putin de o ora”.

Decizia luata de Tudorel Toader ar putea avea legatura cu speculatiile conform carora in sedinta de guvern de joi ar putea fi adoptata controversata ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere.

„Nu stiu cine a dezinformat, de date aceasta, insa nu mi-am delegat atributiile pentru maine”, a scris Toader pe Facebook.

Sursa: ziare.com

Tudorel Toader isi pregateste terenul pentru cea mai asteptata si controversata sedinta de Guvern! Reactia ministrului de Justitie was last modified: iulie 18th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre