Circ Media

Tudose admite că e marioneta lui Dragnea, adevăratul premier al României: ”Evident că Guvernul e subordonat partidului!”

Premierul Tudose a avut un moment de sinceritate și a mărturisit că Guvernul pe care îl conduce este subordonat partidului din care face parte.
„Dumnezeule! Guvernul este politic. Evident că este subordonat partidului. Eu sunt vicepreședinte, el e președinte al partidului. Cum adică suntem în subordine? Da!”. O situaţie similară este şi în relaţia cu Parlamentul, care decide, iar Executivul acţionează, noi facem ce spun ei.”, a declarat Tudose.

Întrebat care este relația sa cu Liviu Dragnea, Tudose a răspuns au deseori puncte de vedere diferite, dar se alege varianta cea mai bună.

„Nimeni nu se înțelege foarte bine tot timpul cu toată lumea. Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des facem acest lucru, dar nici foarte rar. Se întâmplă. Fiecare vine cu argumente și se alege variante cea mai bună. Asta nu înseamnă că ne certăm. Eu spun că e bine ceva, el altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia soluție”, a mai spus premierul.

Loading...

Premierul a mai făcut referire și la lacunele de comunicare pe care Liviu Dragnea „fiind mai de prin Olt” le avea cu fostul premier, Sorin Grindeanu.

„Nu comunicau, nu vorbeau. Sorin, mai ardelean, mai mult tăcea decât vorbea. Eu sunt mai de la Brăila. Mă exprim foarte brusc când am ceva de spus. Domnul președinte, fiind și el mai de prin Olt, așa, zonă limitrofă Olteniei, și el la fel”, a spus Mihai Tudose.

Sursa: evz.ro

Loading...
Spre TOP