Tudose confirma documentul care il pune la zid pe Liviu Dragnea

185

Desi unii lideri PSD au incercat sa ii conteste existenta, scrisoarea prin care aproape 30 de sefi de organizatii ii cer demisia lui Dragnea este cat se poate de reala, sustine Mihai Tudose.

Scrisoarea – prin care lideri de organizatii ai PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace un Comitet Executiv si sa isi dea demisia – exista, sustine deputatul PSD Mihai Tudose, in conditiile in care mai multi social-democrati au declarat public ca nu au vazut si ca nu exista o scrisoare care sa-l conteste pe Dragnea, relateaza Hotnews.

Tudose a mai precizat ca el nu a semnat documentul. „Unii sustin ca nu exista, ca nu au vazut-o. Dumneavoastra ati semnat declaratia de independenta a SUA? Nu. Ea exista totusi”, a declarat Tudose la Parlament, interpelat fiind de jurnalisti.

Reamintim ca saptamana trecuta presa a relatat ca 28 de lideri de organizatii CEx au semnat o scrisoare prin care ii cer lui Liviu Dragnea sa faca un pas in spate si sa se retraga din fruntea partidului. Potrivit surselor Hotnews.ro, initiatorii scrisorii sunt Paul Stanescu, Niculae Badalau si Mihai Tudose.

Informatia a fost negata de mai multi pesedisti apropiati de Liviu Dragnea, acestia declarand public ca scrisoarea nu ar exista, motiv pentru care ea nici nu a aparut in spatiul public.

„E o petarda. Nu a vazut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a vazut nimeni. Orice document apare, orice sursa, din 28 de organizatii, ar fi trimis-o presei”, a declarat deputatul PSD Valeriu Steriu, la Antena 3.