Tudose nu-i cântă în strună lui ”șef” Dragnea și declară clar și răspicat: ”Da, eu am încredere în OLAF!”

444

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, raspunzand unei intrebari, ca el are incredere in Oficiului European pentru Combaterea Fraudelor (OLAF), institutia europeana ale carei investigatii au stat la baza acuzatiilor formulate de DNA la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Intrebat daca are incredere in OLAF, Tudose a raspuns: „Dumnezeule, asta chiar e o intrebare, nu?”

„Da, eu am incredere in OLAF”, a continuat Tudose.

Dosarul lui Liviu Dragnea a fost deschis de catre DNA ca urmare a unui sesizari a OLAF (Oficiul european antifrauda), transmisa procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obtinere nelegala pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene a unor fonduri europene.

Procurorii DNA spun ca cei care faceau parte din grup ar fi conceput activitatea acestuia in etape, in functie de zonele, firmele si influenta pe care le aveau. Primul pas, in viziunea DNA, ar fi fost privatizarea Tel Drum si transferarea din proprietatea CJ Teleorman „in sfera de influenta si control a suspectului Liviu Nicolae Dragnea, prin persoane interpuse”.

Ulterior, precizeaza DNA, ar fi fost create mai multe firme controlate de cei care ar fi facut parte din grupare, care aveau rol de interpus in atribuirea unor contracte publice.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos