Tupeu de DEPUTAT! Alin Trasculescu a intrat in campanie! Vezi ce parere au alegatorii! VIDEO

645

In ciuda propunerii de arestare pe numele sau, fostul deputat Alin Trasculescu si-a inceput campania electorala, acesta fiind printre primii candidati care si-au lipit afisele in acest week-end.

Alin Trasculescu candideaza pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 Marasesti, Vrancea.

Fostul deputat si-a lipit afisele pe spatiul electoral al ARD. Asta, pentru ca in momentul in care si-a depus candidatura, facea parte din Alianta Romania Dreapta, insa pe afisele sale nu apare sigla niciunui partid.

„Neavand alt spatiu de afisaj, probabil ca l-a folosit pe cel destinat Aliantei Romania Dreapta. Acesta este motivul pentru care consider ca si-a lipit afisele acolo, dar ati observat si dumneavoastra ca nu au sigla formatiunii politice ARD. Are un staff de campanie separat de al nostru”, a declarat Gabriel Postolache, presedinte interimar PDL Vrancea.

Alegatorii au pareri impartite despre candidatura fostului parlamentar, insa cei mai multi se pronunta impotriva.

„E ceva incredibil. Numai in Romania se poate intampla. Nu l-as vota. Daca e anchetat inseamna ca e ceva la mijloc si nu poti sa ai incredere in asemenea persoane”, spune un alegator.

„Il urmeaza pe taica-su in smecherii. Foarte urat. S-a murdarit prea mult. Nu sunt de acord ca vrea sa candideze din nou”, sustin revoltati alti alegatori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos