Tupeu fara limite pentru Liviu Dragnea: „La un moment dat, in aceasta tara trebuie data amnistia. Nu, nu pentru mine”

278

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca „la un moment dat” trebuie data amnistie, fie prin lege in Parlament, fie prin Ordonanta de Guvern, dar sa fie data atunci cand se considera momentul potrivit. Dragnea a sustinut ca nu vrea amnistia in favoarea lui. „Nu, domnule, nu pentru mine. Sa dea o amnistie din care sa ma excluda pe mine”, a spus liderul PSD.

„La un moment dat, in aceasta tara trebuie data amnistia. Nu stiu cand. Peste un an, peste doi, cand vor dori Parlamentul sau Guvernul. Pentru ca nu mai vorbim de alte abuzuri, miile de magistrati carora li s-au facut dosare penale credeti ca ei au judecat sau judeca doar dupa propria constiinta si doar dupa probe, dincolo de orice indoiala rezonabila? Eu cred ca nu. Cand considera partidul, cand considera coalitia, cand considera Guvernul trebuie sa fie data”, a declarat Liviu Dragnea duminica seara, la Romania Tv.

El a respins afirmatiile conform carora amnistia ar fi data la cererea sa, pentru ca este in favoarea lui.

„S-a tot vorbit ca o vreau pentru mine. Nu, domnule, nu pentru mine. Sa dea o amnistie din care sa ma excluda pe mine. Dar raspunsurile la niste intrebari dureroase inca nu sunt date. Ce se intampla cu condamnarile care au fost date pe probe falsificate? Oameni care stau in puscarie nevinovati, pe baza unor probe administrate ilegale. Ce se intampla cu condamnarile date pe protocoale secrete ilegale? Intrebarile sunt, dar raspunsurile inca nu au venit”, a mai spus Dragnea.

Intrebat cine ar trebui sa deschida discutia despre acest subiect, liderul PSD a raspuns: „Poate ministrul Justitiei, poate Parlamentul, mai multi”, scrie romaniatv.net.