Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache (PSD) a sustinut, miercuri, ca „nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat”. Iordache a explicat astfel de ce Liviu Dragnea s-a internat la o clinica privata.

„Dl presedinte Dragnea a avut o optiune pentru un anumit spital. Nu exita nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat. Nu cred ca pentru o internare de urgenta, cum a avut dumnealui, ca s-a internat in cel mai apropiat spital e un capat de tara. Dar eu si colegii mei avem respect pentru modul in care pacientii sunt tratati in spitalele de stat, cat si in cele private”, a afirmat Florin Iordache.

Deputatul PSD a afirmat și ca, anul trecut, a fost internat intr-un spital de stat unde a avut parte de „conditii mai mult decat multumitoare”.

„Eu anul trecut cand am fost operat am fost intr-un spital de stat si modul in care am fost tratat si conditiile pe care le-am avut au fost mult mai mult decat multumitoare. In plus, prin faptul ca s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul ca au fost alocate si o serie de institutii spitalicesti si-au imbunatatit conditiile, discutam de aparatura, de constructia de noi sectii si asa mai departe, sunt premise ca sanatatea pentru guvernare a constituit si constituie o prioritate”, a mai declarat Iordache.