Tupeu fara margini! Viorica Dancila, posesoarea unui ceas de aur de peste 10.000 de euro: „Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania”

518

Presedintele social democratilor, Viorica Dancila, insista sa para mai saraca decat este si reuseste sa intre cu succes in zona ridicolului. Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza „sub 5.000 de euro” si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu „de firma sau de marca” ci modele „pe care si le poate permite orice om modest din Romania”.

Invitata luni seara la TVR, Dancila a fost rugata de moderator sa arate ceasul pe care spune ca l-a primit cadou de la sotul sau si despre care liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma ca ar fi un model Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate si a carui valoare de catalog este de 83.678 de lei (peste 17.600 de euro).

Viorica Dancila a spus din nou ca este vorba de un ceas „sub 5.000 de euro” dar nu a dorit sa-l prezinte, argumentand ca „daca il arat, ceasul, vor veni cu alt scandal”. in opinia sa, este vorba despre o strategie a PNL ca sa „ascunda lasitatea lui Klaus Iohannis”.

Sefa PSD a afirmat ca are mai multe ceasuri acasa, „dar nu sunt ceasuri de firma sau de marca” ci modele „pe care le-am asortat la rochie sau la costum” si „pe care si le poate permite orice om modest din Romania”.

„Am dat meditatii la matematica”

Chestionata daca a dat vreodata meditatii, Viorica Dancila a spus ca da, la matematica, dar fara sa ceara vreodata bani. „Am dat meditatii dar copiilor unor prieteni, la matematica” dar „niciodata ca sa cer bani” ci „din dorinta de a ajuta copiii prietenilor”, a sustinut ea.

Viorica Dancila a mai spus ca a dat meditatii si unor „copii care nu aveau posibilitati” materiale, potrivit Hotnews.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos