Tupeu marca PSD! Social democratul milionar Badalau sustine ca habar nu avea ca fiica sa a lucrat la CNAIR: „Nu am stiut!” Beizadeaua incasa sporuri ilegale de pana la 75%

834

Niculae Badalau a declarat la B1 TV ca nu stia ca fiica sa a lucrat la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de unde a incasat in 2015 sporuri ilegale de pana la 75%.

Saptamana trecuta, Badalau a declarat ca fiica lui, Sabina Badalau, a lucrat doar la aeroport, nu si la CNAIR, ba chiar a tinut sa le bata obrazul jurnalistilor ca nu s-au documentat bine.

„Sunteti total pe langa. Fiica mea nu lucreaza la aeroport. A lucrat, nu mai lucreaza. De 4 luni (nu mai lucreaza). Doi ani si jumatate a fost cu functie de executie”, declara Niculae Badalau, saptamana trecuta. Intrebat atunci daca fiica sa a lucrat la CNAIR, Badalau a raspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

Pus in fata dovezilor, pesedistul n-a gasit replica mai buna decat sa spuna ca nu stia ca fiica sa a lucrat la CNAIR. Badalau s-a aratat deranjat de subiectul discutiei: „Nu stiu cat va preocupa cariera copiilor mei, ar trebui sa ma preocupe pe mine!”.

„Ar trebui sa ne preocupe pe noi, ca e pe banii nostri, nu doar pe ai dumneavoastra”, i s-a replicat la B1 TV.

Intrebat cum ramane pana la urma cu angajarea fiicei sale la CNAIR, Niculae Badalau a ramas fara cuvinte: „…. da….. va rog…. nu mai lucreaza la aeroport de 4 luni!”.

La insistentele jurnalistilor, Badalau a raspuns: „Credeti-ma ca chiar n-am stiut, va spun…. Inchipuiti-va ca nu, nu am stiut. Nici acum nu stiu. Habar n-am!”, scrie Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos