Tupeu si sfidare marca PSD! Nasul lui Andrei Nastase, gest umilitor la adresa protestatarilor de la nunta lui Dragnea!

O scena surprinsa in timpul sosirii invitatilor la nunta lui Dragnea a revoltat numerosi internauti. Un lider PSD, aflat intr-o limuzina Mercedes, arunca scarbit un plic in directia protestatarilor, in timp ce acestia ii reprosau luxul de care da dovada.

Individul respectiv este Horia Constantinescu, unul dintre liderii PSD Constanta. Constantinescu este sef al OPC Constanta si a fost implicat in numeroase scandaluri. El se afla intr-o masina detinuta de Bonton Palace (111 BNT), un club de lux aflat pe malul lacului Herastrau la care este asociat si Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase.

Horia Constantinescu este nasul de cununie al lui Andrei Nastase. El insusi provine dintr-o familie de nomenclaturisti comunisti, bunicul sau fiind Miron Constantinescu, fost ministru al Invatamantului (1969-1970), rector al Academiei ”Stefan Gheorghiu” (1970-1972), vicepresedinte al Consiliului de Stat (1972-1974) si presedinte al Marii Adunari Nationale (martie-iulie 1974).

Intr-un interviu pentru Info-Sud-Est, Constantinescu a avut numai cuvinte de lauda pentru Dragnea.

Liviu Dragnea m-a castigat, la fel ca Adrian Nastase, ca om puternic in interior. Pentru ca vorbim de un om care, de asemenea, intelege nealinierea. Eu nu sunt nealiniat in sensul in care sunt necumpatat si ma duc seara si ma imbat si ma tarasc pe strada. Nu, sunt un om nealiniat in sensul ca nu pot sa ma comport ca o oaie sociala”, spunea Constantinescu anul trecut.

De altfel, angajatii lui Constantinescu de la Bonton Club au fost cei pe care Codrin Stefanescu i-a chemat in ICCJ pentru a-l apara pe Dragnea de intrebarile jurnalistilor.

Sursa: Aktual24

Tupeu si sfidare marca PSD! Nasul lui Andrei Nastase, gest umilitor la adresa protestatarilor de la nunta lui Dragnea! was last modified: august 28th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre