Tuta de la Videle a stat doar cu botu-n foi la sedinta de guvern! Nici macar cateva cuvinte de Ziua mondiala a libertatii presei n-a putut rosti fara ajutor!

Viorica Dancila transmite jurnalistilor ‘inspiratie, energie si condei ager’ de Ziua mondiala a libertatii presei.

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, in deschiderea sedintei de Guvern, reprezentantilor mass-media ‘inspiratie, energie si condei ager’ cu ocazia zilei de 3 mai, Ziua mondiala a libertatii presei.

‘Ziua de 3 mai are o semnificatie aparte, de 25 de ani incoace, este Ziua mondiala a libertatii presei. Jurnalistul este intotdeauna in prima linie a evenimentelor interne si internationale, le relateaza si le explica, dar are si un rol deosebit in ceea ce priveste formarea si dezvoltarea societatii in care dreptul de exprimare si libertatea de opinie sunt valori fundamentale. Cu ocazia Zilei mondiale a libertatii presei, transmit jurnalistilor inspiratie, energie si condei ager’, a declarat Viorica Dancila.

Ziua mondiala a libertatii presei a fost proclamata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite in 1993.

Sursa: DC News

Tuta de la Videle a stat doar cu botu-n foi la sedinta de guvern! Nici macar cateva cuvinte de Ziua mondiala a libertatii presei n-a putut rosti fara ajutor! was last modified: mai 3rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre