Țuțuianu se răzbună pe ”daddy”! Filiala PSD de Dâmbovița, pe care o conduce, susține ideea restructurării guvernului propusă de Tudose!

Social-democratii din judetul Dambovita ar dori un Executiv mai flexibil si aplicat in punerea in practica a programului de guvernare, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele organizatiei, deputatul Corneliu Stefan. PSD Dambovita este condus de Adrian Tutuianu.

Intrebat daca PSD Dambovita sustine ideea restructurarii Guvernului, Corneliu Stefan a raspuns: „In mare parte, da. Da. Este imbratisata pentru ca vrem o structura a Guvernului mai flexibila si o structura a Guvernului care sa fie mai aplicata pentru a pune in practica programul de guvernare pe care ni l-am asumat in fata romanilor”, a precizat Corneliu Stefan.

Deputatul a adaugat ca o evaluare a ministrilor si a secretarilor de stat se va face la Comitetul Executiv al PSD de la sfarsitul acestei luni.

„Comitetul Executiv National care va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, dupa cum a spus si presedintele partidului, Liviu Dragnea, o sa faca o analiza foarte clara a ministrilor si secretarilor de stat. Daca un ministru, pana atunci, greseste, asta e problema fiecaruia. Aseara l-am vazut pe un post de televiziune pe premierul Mihai Tudose si, o spun foarte sincer, clar este o ruptura intre premier si ministrul de Interne. Legat de valoarea ministrilor, asteptam Comitetul Executiv de la Iasi, in care vom participa si noi, parlamentarii”, a spus Corneliu Stefan.

Sursa: aktual24.ro

Țuțuianu se răzbună pe ”daddy”! Filiala PSD de Dâmbovița, pe care o conduce, susține ideea restructurării guvernului propusă de Tudose! was last modified: ianuarie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre