U2 duce povestea protestelor din Piata Victoriei pe scenele internationale! Video

Celebra trupa irlandeza U2 foloseste in concertele din cadrul etapei europene a turneului sau international un montaj de imagini de la diferite proteste, printre care si unele recente, de la Bucuresti.

Montajul insoteste hitul “Pride (In The Name Of Love)”. Astfel, intr-o inregistrare video a acestei melodii interpretate la un concert sustinut la Amsterdam, la 7 octombrie, pe arena Ziggo Dome, pe ecranul gigantic din spatele scenei se poate vedea steagul Romaniei si multimea de protestatari care au iesit pe strazile Bucurestiului.

Succesiunea de imagini mai cuprinde scene de violenta de la alte proteste in care fortele de ordine intervin impotriva manifestantilor, imagini de la marsuri pentru sustinerea refugiatilor, de la proteste impotriva Brexitului si de la demonstratii din Polonia, precum si de la marsuri impotriva neo-fascismului din Ucraina, din Grecia si din Italia. incepand cu secunda 49 a clipului apare o imagine de la un protest #Rezist din Bucuresti. Mesajul transmis de formatia irlandeza prin muzica si acest montaj de imagini este unul de toleranta fata de refugiati, integrare si unitate europeana.

Montajul se incheie cu imagini sugestive ale refugiatilor aflati in cautarea unei noi vieti si a sperantei in tarile UE.

Actualul turneu international al formatiei U2, denumit “eXPERIENCE + iNNOCENCE” a inceput in SUA la 2 mai si a trecut oceanul in Europa la 31 august cu un concert organizat la Berlin.

Aproape toate biletele pentru concertele ramase din cadrul acestui turneu sunt “sold out”, conform site-ului oficial al trupei. Urmatoarele patru concerte din cadrul turneului vor avea loc la Milano (11, 12, 15, 16 octombrie), apoi trupa irlandeza va trece in Marea Britanie, iar turneul se va incheia tot la Berlin, unde a si inceput etapa europeana, la 13 noiembrie.

 

U2 duce povestea protestelor din Piata Victoriei pe scenele internationale! Video was last modified: octombrie 10th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close