UDMR o dă iar cotită! Kelemen Hunor n-ar fi de acord cu modificările Codului Penal, propuse de coaliția PSD-ALDE!

Fractiunile parlamentare ale UDMR nu sunt de acord cu recentele propuneri de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, in special cu aceea de a impune un prag de 200 de mii de euro pentru infractiunea de abuz in serviciu, au afirmat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Attila Korodi si senatorul Barna Tanczos.

Liderul UDMR si cei doi parlamentari ai Uniunii sunt nemultumiti si de faptul ca cele trei legi ale justitiei, modificate recent de Parlament, sunt confundate cu propunerile de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala.

„Aceste legi se refera la statutul judecatorilor si procurorilor, nu au nimic de-a face cu Codul Penal. Modificarea nu afecteaza in niciun fel politica penala a statului, acestea sunt in primul rand aspecte tehnice, dar exista unele probleme pe care procurorii si judecatorii le provoaca. Intrebarea este de fapt daca starea de echilibru intre puteri, care lipseste astazi in Romania, poate fi restabilita sau nu”, a spus Kelemen Hunor, potrivit sursei citate.

UDMR o dă iar cotită! Kelemen Hunor n-ar fi de acord cu modificările Codului Penal, propuse de coaliția PSD-ALDE! was last modified: decembrie 29th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre