UDMR pune la incercare nervii lui Dragnea si Tariceanu: ”E o situatie de Cartea Recordurilor. UDMR se va decide miercuri daca va sustine sau nu motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu!”

385

Kelelemn Hunor a anuntat, sambata la Cluj-Napoca, ca UDMR va decide miercuri, inainte de votul din plen daca sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, pana atunci liderii formatiunii urmand sa discute cu ambele tabere, scrie aktual24.ro.

”Coalitia nu a fost in stare sa gestioneze aceasta situatie. Guvernul trebuie sa fie politic sustinut de o majoritate parlamentara. E o situatie neplacuta de Cartea Recordurilor de care se face vinovata coalitia. Nu vrem sa arbitram conflictele lor. Vom lua o decizie miercuri. Colegii mei nu vor fi maine in Bucuresti. Fara noi se poate citi motiunea”, a spus Hunor.

In absenta voturilor UDMR, motiunea de cenzura initiata de Dragnea si Tariceanu are sanse minime de reusita. Marius Pieleanu, un apropiat al conducerii PSD, a anuntat ca cel putin 30 de parlamentari ai PSD vor vota impotriva motiunii.