Udrea e hotarata, ii ramane fidela lui Basescu, indiferent de consecinte si condamnari – „Nu fac niciun pact cu SISTEMUL!”

509

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea îşi continuă războiul total cu cei de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Udrea a anunţat în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu faptul că nu-l va denunţa niciodată pe fostul preşedinte, Traian Băsescu, indiferent de consecinţe şi de ce condamnări în justiţie va mai avea.

„Dacă cineva se aşteaptă ca eu vreodată să spun vreun neadevăr despre Traian Băsescu, se înşeală. Nu fac niciun pact cu sistemul”, a anunţat Udrea, scrie stiripesurse.ro.

In opinia ei, dosarul respectiv reprezinta o actiune impotriva sa si a fostului presedinte Traian Basescu.

„Nu vreau sa se intample ceva, un abuz, si altora doar pentru ca mi se intampla mie, dar vi se pare normal ca in tara aceasta in care se fac campanii la fel (…) in ultimii 10 ani, in care eu nu am fost niciodata sef de campanie — am avut si eu o particica de implicare in campania din 2009 — nimeni sa nu mai fie acuzat de finantare in afara de Elena Udrea? N-a mai facut nimeni campanie in Romania?”, a adaugat Udrea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos