Loading...
Udrea își varsă nervii pe protestatari, indignată de ”plăcerea lor de a mânca rahat”! Pozele care au înfuriat-o pe fosta blondă de la Cotroceni ajunsă în Costa Rica! – Circul Politic

Udrea își varsă nervii pe protestatari, indignată de ”plăcerea lor de a mânca rahat”! Pozele care au înfuriat-o pe fosta blondă de la Cotroceni ajunsă în Costa Rica!

Elena Udrea a reactionat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia pozelor cu ea si Alina Bica, postate pe Facebook de un roman care sustine ca acestea au fost facute in Costa Rica:

„In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa ‘share-uiasca’. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului”, a scris Udrea.

„Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a adaugat Udrea.

Un roman a postat pe Facebook, duminica seara, fotografii in care apar Elena Udrea si Alina Bica, despre care sustine ca au fost facute in Costa Rica, unde cele doua au anuntat ca se afla dupa ce au parasit tara.

Fotografiile au fost postate duminica seara pe Facebook de Narcis Vlad Barbu, fiind insotite de urmatorul text: „Nuti, spaima Plescoilor, e la fel de blonda, la fel de neburtoasa si foarte departe de bratul prea scurt al legii. Live din Jaco, Costa Rica. Intereseaza pe cineva? Macar sa redistribuie, pana ajunge la altcineva, pe care chiar il (o) intereseaza. Ma urmariti, domnule secretar de stat?”

Sursa: HotNews

Udrea își varsă nervii pe protestatari, indignată de ”plăcerea lor de a mânca rahat”! Pozele care au înfuriat-o pe fosta blondă de la Cotroceni ajunsă în Costa Rica! was last modified: martie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close