Udrea: Victor Ponta, „candidatul stangii” la Presedintia Romaniei!

425

1 udrea pontaElena Udrea a declarat ca il vede pe Victor Ponta drept „candidatul stangii” la Presedintia Romaniei.

„Trebuie sa recunoastem ca Victor Ponta este astazi unul dintre cei mai importanti oameni politici. Nu i se dadeau foarte mai sanse lui Victor Ponta, dar astazi a reusit. Sigur, este meritul lor, cat si contextul economic si vina PDL-ului ca nu a avut mai multa comunicare in asa fel incat sa previna din scorul slab pe care l-am obtinut. Dar, dincolo de contextul economic prin care am trecut si care a fragilizat foarte mult PDL-ul, proiectul USL, ca rezultate, s-a dovedit un proiect castigator – pentru cei din USL, nu si pentru Romania”, a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii il indica pe actualul premier drept candidat la presedintie, precizand ca Ponta este cel care imparte puterea in USL.

„Trebuie sa ne construim partidul, sa-l facem puternic, in asa fel incat sa sprijine un candidat care trebuie sa fie cel mai bun candidat pe care-l poate da dreapta romaneasca. Cel mai bun candidat, care sa se opuna PSD-ului care va veni, cu singuranta, cu propriul candidat – candidatul stangii”, a spus Udrea. Intrebata cine va fi candidatul PSD, aceasta a raspuns: „Eu cred ca Victor Ponta”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos