UE virează pe drumul către Sibiul lui Iohannis! Președintele Comisiei Europene se gândește mai mult decât Guvernul PSD-ALDE la cum să pună România pe harta UE!

386

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a lansat un nou hashtag pe Twitter, #Roadmap2Sibiu. Europarlamentarul Siegfried Muresan considera ca aceasta reprezinta o confirmare ca „acolo se vor decide viitorii pasi de reforma europeana”.

Juncker a cerut ca pana la reuniunea de la Sibiu, liderii statelor UE sa stabileasca directiile privind dezvoltarea Uniunii.

Screen Shot 2017-09-27 at 09.44.38

„Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a lansat aseara pe Twitter un nou hashtag: #Roadmap2Sibiu (Drumul spre Sibiu). Este inca o confirmare ca Summitul UE din martie 2019, propus a avea loc la Sibiu, nu va fi doar o reuniune de curtoazie, ci acolo se vor decide viitorii pasi de reforma europeana. Toti acesti pasi vor ramane legati de numele Municipiului Sibiu. Dupa cum am mai spus-o, presedintele Juncker se gandeste mai mult decat Guvernul Romaniei la cum sa puna toata Romania pe harta Uniunii Europene”, a explicat Siegfried Muresan pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos