Uite ce bine o duce Sebastian Ghita in Serbia! Primele imagini dupa eliberare il surprind pe mafiotul Ghita in mare forma!

589

Postul Antena 3 a prezentat imagini cu Sebastian Ghita, dupa ce acesta s-a prezentat la o sectie de politie din Belgrad pentru efectuarea controlului judiciar, scrie aktual24.ro.

Jurnalistii nu au avut voie sa filmeze foarte aproape de intrarea in sectia de politie, astfel ca au fost trimisi peste strada. Antena 3 a difuzat imagini cu Sebastian Ghita care urca intr-o masina de culoare neagra. El avea o sapca, ochelari de soare si parea in mare forma.

Screen Shot 2017-06-01 at 13.50.34Screen Shot 2017-06-01 at 13.50.54

Fostul deputat roman Sebastian Ghita a fost eliberat, pe 26 mai, din arestul Politiei de la Belgrad in schimbul unei cautiuni de 200.000 de euro, stabilita de magistratii sarbi care au luat in discutie solicitarea avocatilor apararii.

Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru Agerpres ca eliberarea lui Sebastian Ghita a fost conditionata de obligativitatea de a nu parasi capitala Republicii Serbia si de a se prezenta la politie la datele de 1 si 15 ale fiecarei luni pana la solutionarea dosarului ce i-a fost deschis in instanta pentru utilizarea unei identitati false.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos