Ultimatum pentru membrii PNL: somnoroșii, chiulangii și cei care aleg să facă blat cu PSD vor fi sancționați pentru că ”sfidează interesul național”!

413

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a criticat guvernele Grindeanu si Tudose si le-a transmis liberalilor ca „cine prefera sa doarma, sa absenteze sau sa voteze cu PSD poate sa ia alta cale”.

„PNL are nevoie ca de aer acum de asumare publica constanta, fundamentata, clara si transanta la toate nivelurile. Doar asa putem raspunde la ceea ce asteapta oamenii de la noi. Este evident pentru toata lumea ca nu ai cum sa castigi politic, ca partid, prin absenta sau prin tacere! PSD ne ofera cea mai clara dovada de sfidare a interesului national. Si pentru asta trebuie sanctionat zi de zi, la toate nivelurile. Cine le trece cu vederea pesedistilor actiunile toxice ajunge sa fie catalogat automat complice la actiunile ostile indreptate impotriva PNL si a romanilor. (…) PNL poate fi liderul inteligent si puternic al dreptei. Ne trebuie concentrare si ne mai trebuie angajament, iar cine prefera sa doarma, sa absenteze sau sa voteze cu PSD poate sa ia alta cale. Avem nevoie de mobilizare si sa fim combativi. Tot timpul, fara pauze, fara ezitari. Aceasta e singura cale spre victorie a PNL”, a spus Turcan, la Consiliul National al PNL.

Ea a sustinut ca guvernele PSD Tudose si Grindeanu au indatorat Romania cu circa 27,66 miliarde lei.

„Romania condusa de PSD traieste din imprumuturi in vremuri de crestere economica! In 9 luni, PSD a imprumutat echivalentul a 900 Km de autostrada. Apar informatii ca tot mai multe primarii nu au platit salariile pe august, pentru ca asteptau bani de la rectificare. Sau sunt situatii in care primariile au majorat salariile, stiind ca nu au bani in buget, dar stateau cu speranta in rectificare! Cand colo, la rectificare au primit praful de pe toba. Astfel, pentru a-si echilibra bugetele locale, primarii vor trebui sa vina cu caciula in mana, la Bucuresti, pentru a primi bani! Asta a si urmarit Dragnea. Iar noi trebuie sa spunem ca un asemenea comportament transforma Romania intr-o feuda”, a afirmat liderul PNL.

Turcan a sustinut ca PSD este dezinteresat de dezvoltarea economica, iar in ceea ce priveste apararea singura miza pentru acest partid sunt achizitiile.

„Durata medie a mandatului de ministru PSD — doua luni si jumatate. Asta este cea mai clara dovada a pretului pe care-l pun pe economie, fonduri europene, aparare! Rezultatele se vad cu ochiul liber!”, a spus prim-vicepresedintele PNL.

Ea a sustinut ca firmele in care apar actionari mai multi ministri nu au aplicat pentru plata defalcata a TVA, la fel si cele la care sunt actionari Calin Popescu-Tariceanu si sotia premierului Mihai Tudose.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos