Ultimul mesaj transmis de guvernul rus îi face pe liderii PSD să tremure de frică! Guvernul PSD și Dragnea ar putea deveni istorie în doar câteva ore!

308

Site-ul Sputnik, una dintre portavocile mediatice ale guvernului rus, apreciază că noul dosar al lui Liviu Dragnea ar putea schimba soarta liderului PSD, dar și pe cea a partidului. 

”În câteva ore s-ar putea schimba soarta lui Dragnea și a PSD”, apreciază una dintre portavocile media ale administrației de la Moscova, în legătură cu noul dosar al lui Dragnea de la DNA.

”O eventuală nouă inculpare a lui Liviu Dragnea într-un dosar legat de firma „Tel Drum” ar complica situația liderului PSD dar și a partidului — mai ales în contextul bătăliei pe modificările la „Legile Justiției”, proiect respins de CSM și de mai multe organizații ale magistraților, dar și asupra căruia ministrul Tudorel Toader a adoptat o strategie de amânare și de pasare a inițiativei către Parlament”.

Sputnik îl citează pe Dragnea care a vorbit la congresul TSD despre ”statul paralel” și despre ”sistemul care manifestă rezistență” la schimbările pe care intenționează să le facă PSD.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcția Națională Anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a anunțat luni DNA.

Sursa: realitatea.net