Umilinta maxima pentru Dancila, „mama pentru romani”: „Am inteles ca vreti sa facem o poza”. Raspunsu fabulos al unui satean: „Nu, nu m-ati convins”

1608

Viorica Dancila a trecut printr-un nou moment penibil, joi, in timpul unei vizite in judetul Salaj. Ea a fost refuzata de un satean dun comuna Buciumi in momentul in care i-a spus ca vrea sa faca o poza impreuna.

Inca de cand Viorica Dancila a ajuns in Buciumi, localnicul respectiv a incercat sa se apropie de ea, insa a fost tinut la distanta de cei din dispozitivul de paza. Abia cand acesta a ridicat tonul, un membru din staff-ul premierului l-a convins sa se calmeze si i-a promis ca va sta de vorba cu prim-ministrul imediat dupa ce va vizita noua scoala din comuna, relateaza Zalau24.

Initial, barbatul a vrut sa o intrebe pe Dancila de ce s-a dezis de Liviu Dragnea dupa ce acesta a fost arestat, insa, cel mai probabil din cauza emotiilor, a schimbat subiectul discutiei.

„-Am inteles ca vreti sa fiti presedinta Romaniei. Vreti voturile noastre. A romanilor!”, i-a spus localnicul premierului.

„-Vreau a celor care cred in alt viitor pentru aceasta tara”, i-a replicat Viorica Dancila.

Localnic: „-Si care e viitorul copiilor nostri, daca dumneavoastra, ati luat bani imprumut aproape in fiecare zi?”

Viorica Dancila: „-Ce bani? Cine a luat bani cu imprumut?”

„Guvernul Romaniei, condus de dumneavoastra”, a replicat barbatul.

Viorica Dancila s-a lansat intr-o lunga teorie fara legatura cu intrebarea.

„Guvernul Romaniei a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare. A preluat aceasta guvernare cu un grad de indatorare de 37,4% din PIB, si acum gradul de indatorare este de doar 35% din PIB. Cu toate acestea, am luat toate masurile bune, inclusiv pentru PNDL-urile cu care s-au construit aceasta scoala (n.r.: noua scoala din Buciumi), deci investitiile in comunitati, am crescut pensiile si salariile, am crescut alocatiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilitati, am facut lucruri bune, am investit in apartura in spitale, am crescut salariile medicilor pentru a nu mai pleca din tara, pentru ca acesta inseamna viitorul copiilor nostri, sa creem un nivel de trai mai bun” a spus Viorica Dancila.

La final, cand Viorica Dancila i-a propus barbatului sa faca o fotografie, a fost surprinsa de refuzul acestuia.

„Am inteles ca vreti sa facem o poza!” a zis Viorica Dancila.

„-NU, nu m-ati convins”, a replicat barbatul.

In tot acest timp, bodyguardul lui Dancila a stat lipit de satean, iar la un moment dat a pus mana pe spatele acestuia pentru a-l intimida.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos