Un analist celebru avertizeaza: „Fratilor, e groasa! Viorica Dancila va da o OUG mai misto decat amnistia”

350

Sorin Ionita, presedintele Expert Forum, avertizeaza, printr-o postare pe Facebook, ca Guvernul va adopta marti, prin OUG, Codul Administrativ. Actul normativ contine doua bombe majore, altele decat pensiile speciale ale primarilor.

Postarea integrala

„SOS pe bune. Fratilor, e groasa: maine baga Veorica prin ordonanta Codul Administrativ. si uitati de pensiile speciale ale primarilor: sa fie primit, la atatia pomanagii care sunt, ce mai conteaza 3200 in plus?

Dar sunt 2 bombe majore acolo:
(1) Antifonarea completa a primarilor si pres CJ fata de DNA, deoarece porcariile de aci inainte se pot face fara semnatura lor. Pentru orice licitatie manarita si transfer de active suspect vor chema un piticot de functionar, ii vor suci mana la spate si aia e. S-a terminat cu abuzul in serviciu la baronii locali, ei raman zen, colecteaza spaga fara sa mai semneze. E chiar mai misto decat amnistia.

(2) Am zis transfer de active? Se legalizeaza &accelereaza toate Belinele si Teldrumurile, afacerile imobiliare cu plaje (suna cunoscut? oameni din MDRAP si CJ Constanta & Tulcea, ceva?), ba chiar si asta de ieri cu depoul de tramvaie Victoria. Trai pe vatrai, dezincriminari pe banda, mutari si concesionari la liber.

Nu-mi dau seama daca Veorica realizeaza ce i-a pus MDRAP in mapa, dar e chestie de dat cu parul in Piata Victoriei. incepe iar balul cu ordonantele, copii, doar o luna i-a tinut pocainta.

E caz de mers Johannis in sedinta de guvern maine, dat guvern cu capul de masa, urgenta zero pentru ordonanta, jos hotia baronilor … + 5% in sondaje”, scrie Ionita.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos