Un baron local sare la gâtul lui Dragnea, sătul de apucăturile dictatoriale ale acestuia: ”În PSD e nevoie de o democratizare!”

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca propunerea unei conduceri colective in fruntea PSD, care apare in scrisoarea deschisa a lui Niculae Badalau, reprezinta „povesti”, insa sustine ca opiniile acestuia „merita puse in dezbatere”. Oprisan a declarat insa ca in PSD este nevoie de o „democratizare”, asa incat deciziile sa se ia colectiv. 

Intrebat daca in sedinta de luni i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca ia decizii singur, Oprisan a negat: „Nu i-am reprosat acest lucru domnului presedinte Dragnea. Eu am militat intotdeauna, iubind partidul social democrat, ca este foarte clar ca este nevoie de o democratizare asa incat deciziile sa se ia colectiv.”

Intrebat si despre scrisoarea lui Niculae Badalau, numarul doi in partid, Oprisan a afirmat: „Opiniile dlui Badalau puse in acest document merita puse in dezbaterea partidului. PSD este un partid viu, este nevoie de diversitate.

„Astea sunt povesti cu conducerea colectiva” a mai spus el.

Oprisan a facut aceste declaratii jurnalistilor la Guvern, unde premierul s-a intalnit cu 19 presedinti de consilii judetene pentru ceremonia de semnare a contractelor pentru mai multe zeci de aparate medicale de inalta tehnologie. Liderul din Vrancea l-a laudat pe Mihai Tudose, afirmand ca „niciun guvern pana acum nu a declansat o asemenea investitie pentru pacientul roman.”

Sursa: HotNews

Un baron local sare la gâtul lui Dragnea, sătul de apucăturile dictatoriale ale acestuia: ”În PSD e nevoie de o democratizare!” was last modified: ianuarie 10th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre