Un candidat independent vrea sa le ofere romanilor ocazia sa iasa la pensie cand vor ei!

745
Candidatul independent la Camera Deputatilor, George Manciu, si-a lansat miercuri candidatura la alegerile parlamentare din decembrie.
El spune in platforma lui electorala ca si-a propus sa modifice Legea antifumat, sa dea posibilitatea romanilor sa iasa la pensie oricand vor ei sau sa introduca transportul public non-stop.
 Programul politic pe scurt propus de George Alexandru Manciu: 
1. Programul „Prima Chirie”;
2. Modificarea Legii antifumat;
3. Ieși la pensie când vrei;
4. Transport public non-stop;
5. Model finlandez pentru educație;
6. Revigorarea sportului românesc;
7. Debirocratizare totală;
8. Casa Poporului, redată poporului;
9. Spații verzi și locuri de parcare;
10. Fără taxă pentru colectarea gunoiului menajer;
11. Desecretizarea votului în Parlament.
12. Infrastructură în regim PPP (parteneriat public-privat).
Programul detaliat poate fi consultat la adresa www.georgemanciu.ro.
„Votul este exercițiul de bază al democrației și trebuie respectat, însă, până acum, românii nu au avut șansa să voteze și altceva în afară de partide. De 26 de ani, România a fost condusă de partide și vedem cu toții unde și cum suntem. Îmi doresc să fac istorie devenind primul deputat ales independent din România. Sunt un tehnocrat cu experiență în administrația publică locală și mă mândresc cu destule reușite pentru cetățeni. Îi invit pe bucureșteni să îmi citească programul, să îl analizeze și ulterior să decidă cu cine votează. Dacă programul meu vă convinge, atunci vă aștept la vot și vă promit că voi face tot ce-mi stă în putință ca toate punctele din programul meu să devină aplicabile în viitorul recent al României. Fetița mea trebuie să crească într-o altă Românie, într-o Românie la fel de frumoasă, dar nejefuită de corupți, să învețe într-un sistem educațional performant, să nu stea ore întregi la cozi pentru a-și plăti taxele și impozitele, să crească într-un oraș verde și civilizat”, a declarat George Alexandru Manciu, candidat independent pentru Camera Deputaților, București.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos