Un celebru analist politic o desfiinteaza pe Viorica Dancila! „DNA trebuie sa intervina, asta e tradare”

Politologul Cristian Pirvulescu afirma ca „putem vorbi de tradare” daca se confirma ca premierul Viorica Dancila i-a permis lui Darius Valcov, care este simplu consilier, sa conduca sedinta de guvern in care s-a discutat despre rectificarea bugetara.

„Prestatia politica a doamnei Dancila conteaza. Si a domnului Valcov, consilierul domniei sale, despre care unii, gurile rele, sustin ca ar conduce sedinta de guvern dupa ce Dancila ar renunta. Ca e cel care exercita acest drept. Daca se intampla acest lucru, cum se poate? Pentru ca nu are niciun fel de autoritate. Un consilier al premierului…care este articolul din Constitutie care ii da dreptul sa conduca o sedinta de guvern? De aceea cred ca e o insinuare a adversarilor PSD. Nu imi pot imagina ca s-ar putea intampla”, a declarat Cristian Pirvulescu la Digi24.

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a tinut sa mentioneze ca informatiile sunt reale: „Reporterii nostri de la guvern spun ca s-a intamplat in felul urmator: pe agenda era rectificarea bugetara, doamna Dancila era in incapere cand a inceput sedinta, s-a retras si in absenta doamnei Dancila Valcov a discutat unul la unul cu toti ministrii”.

Pirvulescu a subliniat apoi ca o astfel de situatie reprezinta un caz de „tradare”.

„Da, am putea vorbi si de o tradare. In orice caz, lucrurile evolueaza intr-o maniera spectaculoasa. Viorica Dancila nu este singura care poate exercita functia de premier. O poate delega unui alt ministru. Domnul Valcov nu e ministru, e consilier. Poate sa vorbeasca daca il invita premierul sau cel delegat in locul premierului. Domnul Valcov nu raspunde in fata nimanui. Consiliaza, dar nu poate lua decizii si nu poate conduce o sedinta de guvern. Daca s-a intamplat asa, daca ar fi existat un alt DNA, dar nu exista, poate ar fi facut o ancheta. Nu ma astept ca Parlamentul sa faca o ancheta”, a explicat Pirvulescu.

Un celebru analist politic o desfiinteaza pe Viorica Dancila! „DNA trebuie sa intervina, asta e tradare” was last modified: iulie 31st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close