Un consilier local din Sibiu vrea să protejeze localnicii de poliție: ”Păi cum? Noi îi plătim și ei ne amendează?”

406

Un consilier local din Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe Consiliul Local sau Primăria când vin să facă razii în comună, pentru ca oamenii să aibă timp să se ”pregătească”. Politicianul este de-a dreptul revoltat că oamenii îi plătesc pe polițiști, iar aceștia, la schimb, îi amendează. 

”Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună. Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi“, a cerut un consilier local din comuna Sadu.

Acesta a avut un mesaj și pentru polițiști: ”Voi sunteţi în slujba noastră şi de asta sunteţi plătiţi de la bugetul de stat, din banii noştri. Noi îi plătim, şi ei de amendează? Cum adică? Ăştia sunt stat în stat. Păi, cum?”.

Consilierul a susținut acest ”discurs” în ședința publică a Consiliului Local al comunei Sadu din 7 septembrie. Momentul filmat a fost postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos