Loading...
Un cunoscut jurnalist face sinteza falimentului politic în România! Vezi schema incontestabilă! | Circul Politic

Un cunoscut jurnalist face sinteza falimentului politic în România! Vezi schema incontestabilă!

Pe pagina sa de Facebook, reputatul jurnalist Oreste Teodorescu, scrie o postare critica la adresa partidelor care s-au perindat la guvernarea țării plecand de la o intrebare: ”De ce România se îndreaptă spre falimentul politic?”

PSD a guvernat împreună cu PDL, PSD a guvernat împreună cu PNL, PDL a guvernat împreună cu PNL, PNL este împreună cu PDL în ”noul” PNL, PDL a guvernat împreună cu PSD, PNL a guvernat împreună cu PDL, PNL a guvernat împreună cu PSD.

De aici rezulta, simplu de înțeles, ca nu există deosebiri doctrinare, viziuni opuse sau abordări diferite. Cele care există cu adevărat sunt oportunitățile strict ”politice”, care se traduc prin împlinirea destinului partidului, adică găștii de a fi în fruntea bucatelor. Acesta este singurul deziderat real al acestor mafioți deghizați in politicieni!”, încheie Oreste Teodorescu postarea.

Un cunoscut jurnalist face sinteza falimentului politic în România! Vezi schema incontestabilă! was last modified: februarie 22nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close