Un deputat demonteaza propaganda PSD! „V-am spus ca suntem intr-un film cu mafioti prosti. Si in filmul asta Vasilica a primit rolul cel mai stupid – politistul tont printre politistii rai”

488

Deputatul USR Cristian Ghinea are o reactie dura fata de declaratiile de joi ale Vioricai Dancila. Premierul a ca „unii incearca, din motive strict politice, sa alimenteze aceasta spirala a conflictului care sa scindeze si mai mult societatea”.

„V-am spus ca suntem intr-un film cu mafioti prosti. Si in filmul asta Vasilica a primit rolul cel mai stupid – politistul tont printre politistii rai si batausi. Dupa ce luni de zile cei de la PSD si ALDE au aruncat cu laturi in cei care ii contesta, inclusiv amenintari cu moartea, a venit astazi Dancila din concediu, cu mintea odihnita, sa verse o lacrima pe musamaua de la guvern cum ca opozitia instiga la ura si dezbinare”, a afirmat Ghinea, joi, intr-un mesaj pe Facebook.

Deputatul USR a dat si cateva exemple ale unor social-democrati, inclusiv ale lui Liviu Dragnea, in care se instiga la violenta:

„Liviu Dragnea, sefu’ la Romania: “Curatam tara de acesti sobolani”.

Cristian Birdac, consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului : “Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa !!!“.

Catalin Radulescu, deputat PSD: “Nu ne provocati ca venim 1 milion si va calcam in picioare!“

Narcis Catalin Beciu, vicepresedinte ALDE: “Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara“.

Maria Grapini, europarlamentarul de curte al lui Dan Voiculescu: “Fara certificat de prost nu puteti participa la miting“.”

„Politistul rau si politistul tont – ultima moda la PSD”, a concluzionat el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos