Un deputat liberal celebru a rabufnit la adresa „macelarului” din Piata Victoriei! „Esti o rusine pentru tara mea”

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a anuntat, marti, ca „dirijorul in alb”, care ar fi coordonat jandarmii la protestul de vineri, va fi prima audiata in Comisia pentru drepturile omului, la inceputul sesiunii parlamentare, precizand ca este inadmisibil ca institutiile sa protejeze identitatea acestuia.

„Dirijorul in alb …din zecile de imagini de la protestele din 10 august exista un personaj obsedant. In alb, cu o naframa la gat, dirijeaza jandarmii intr-un mod dement. Sunt filmari care il arata indemnandu-si slujbasii la lovituri unde nu era nici o dovada de violenta. Aud ca GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale – n.r.) nu permite demascarea insului. Este inadmisbil ca pana astazi sa ii fie protejata identitatea desi inregistrarile video il acuza la fel de grav cum ii acuza pe cei care ii loveau cu brutalitate pe cei doi jandarmi. Despre cei din urma am inceput sa aflam cate ceva. Dar despre dirijorul alb bag de seama ca nici o institutie publica nu doreste sa aduca clarificari.

P.S. E singurul meu regret in aceasta vacanta parlamentara. Ca nu se pot depune interpelari. Dar, stimabile, iti promit ca vei fi primul audiat la Comisia pentru drepturile omului. Pentru ca esti o rusine pentru tara mea”, a scris, marti pe Facebook, deputatul PNL, Adriana Saftoiu, membru in Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputatilor.

Jandarmii au intervenit in forta, vineri seara, cu gaze lacrimogene si tunuri de apa, in Piata Victoria, pentru a dispersa protestatarii anti-PSD aflati in fata sediului Executivului. Peste 450 de persoane, intre care 35 de jandarmi, au primit ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD, vineri, la protestul din Piata Victoriei. Dintre acestea, 40 au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, trei dintre ei avand arsuri de pana la 15% din suprafata corpului.

In spatiu public circula inregistrari video cu o persoana imbracata in alb care ar fi dirijat jandarmii. Acesta este colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane.

Un deputat liberal celebru a rabufnit la adresa „macelarului” din Piata Victoriei! „Esti o rusine pentru tara mea” was last modified: august 15th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre