Loading...
Un deputat PSD le-o trântește verde-n față lui Dragnea și Tăriceanu: mai sunt destule de făcut în România, ”statul paralel nu e printre preocupările mele”! – Circul Politic

Un deputat PSD le-o trântește verde-n față lui Dragnea și Tăriceanu: mai sunt destule de făcut în România, ”statul paralel nu e printre preocupările mele”!

Deputatul PSD Petre Florin Manole ia peste picior teoriile lui Liviu Dragnea privind „statul paralel”, spunand ca „mai e destul de facut in statul asta”.

„Toti facem alegeri in legatura cu teme si preocupari… statul respectiv nu e intre preocuparile mele, mai e destul de facut in statul asta”, a declarat deputatul PSD, ca raspuns la o postare a lui Catalin Tenita.

manole 2

CEx al PSD a adoptat in unanimitate vineri o rezolutie prin care acuza  oficial existenta unui ”stat paralel si ilegitim”.

”Actiunile statului paralel si ilegitim disimulate in lupta anticoruptie au ca scop impiedicarea programului de guvernare, care aduce bunastare romanilor”, se spune in Rezolutia PSD.

Statul paralel si ilegitim foloseste resursele financiare publice si instrumentele specifice pentru a intimida, santaja sau indeparta persoane”.

Statul paralel si ilegitim adopta o conduita antintionalista si anticetateaneasca”, mai precizeaza Rezolutia.

Dupa adoptarea acestei rezolutii, europarlamentarul PSD Sorin Moisa a demisionat din partid.

Sursa: aktual24.ro

Un deputat PSD le-o trântește verde-n față lui Dragnea și Tăriceanu: mai sunt destule de făcut în România, ”statul paralel nu e printre preocupările mele”! was last modified: noiembrie 21st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close