Un deputat USR face acuzații grave în cazul medicului Mihai Lucan: rinichiul care a ajuns la actorul Alexandru Arșinel ar fi fost destinat unei fetițe!

395

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns, joi dimineata, la sediul DIICOT, fiind citat in calitate de martor in dosarul medicului Mihai Lucan, acuzat de delapidare si suspectat ca s-a imbogatit folosind apartura Institutului de la Cluj.

Alexandru Arsinel ar urma sa dea declaratii cu privire la transplantul de rinichi efectuat de medicul Mihai Lucan in anul 2013. Prezenta acestuia la DIICOT este cauzata de dezvaluirile facute de deputatul USR Emanuel Ungureanu, potrivit caruia actorul a beneficiat de tratament preferential datorat faptului ca este o persoana publica. Mai mult, parlamentarul a declarat ca rinichiul care a ajuns la Arsinel ar fi fost destinat unei fetite care deja efectuase testul de compatibilitate.

Inainte de a se prezenta la DIICOT, Alexandru Arsinel a declarat, in repetate randuri, ca-n cazul transplantului efectuat in 2013 nu a contat ca era o persoana publica, ci starea de sanatate in care se afla.

„Nu cunosc, nu afirm nimic, nu imi dau seama de ce se intampla. Intamplarea face ca am un nume care rezoneaza intr-un anumit fel si jigodiile profita de treaba asta. A contat ca mai functionam 7% cu rinichii”, a spus Arsinel.

Emanuel Ungureanu, care a lucrat la Institutul de Transplant Renal din Cluj in vremea in care acesta era condus de Lucan, spune ca celebrul medic isi alegea pacientii in functie de banii sau influenta acestora.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos