Un europarlamentar PNL ironizeaza vizita lui Dancila in SUA: „E ca si cum in Romania vine un premier si este primit de primarul din Pantelimon”

324

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan ironizeaza vizita premierului Viorica Dancila in Statele Unite ale Americii. Acesta afirma ca prim-ministrul roman s-a dus pana in New Jersey ca sa o „primeasca cineva”, deci „e ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si ar fi primit de primarul orasului Pantelimon”.

„Viorica Dancila se afla intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. A aterizat la New York. Nu s-a intalnit cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Nu s-a intalnit la New York nici cu guvernatorul statului New York, nici cu primarul general al orasului.

A trebuit sa mearga in statul New Jersey, stat invecinat, pentru a o primi cineva. Insa nu a primit-o nici macar guvernatorul statului respectiv, nici macar primarul celui mai mare oras, ci doar primarul celui de-al doilea oras ca populatie.

E ca si cum daca in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedintele Romaniei, nici de prim-ministru, nici de primarul general al Capitalei, nici de prefectul Capitalei, nici de presedintele Consiliului Judetean Ilfov, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul orasului Pantelimon, al doilea oras ca populatie din judetul Ilfov”, a scris Siegfried Muresan pe contul sau de Facebook.

In acest context, in opinia europarlamentarului, „ne-am da cu totii seama ca este o problema cu acel prim-ministru”.

Viorica Dancila se afla in aceasta saptamana, intr-o vizita in Statele Unite ale Americii.

Dancila se va intalni la ora 11:00 (ora locala) cu Steven Fulop, primarul orasului Jersey, la sediul Misiunii Permanente a Romaniei la ONU.

Apoi, la 12:10, are prevazuta o intrevedere cu Ezra Friedlander, presedintele Comisiei de Comemorare a Acordului de Pace de la Camp David intre Egipt si Israel (tot la sediul Misiunii Permanente a Romaniei la ONU).

De la ora 13:00, Dancila se va intalni cu conducerea Bancii Mondiale, in acelasi loc.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos