Un europarlamentar si un senator PNL le ureaza ”numai de bine” tuturor ministrilor transporturilor postdecembristi, dupa ce au ramas blocati in trafic pe DN1!

460

Europarlamentarul Siegfried Muresan si senatorul PNL Daniel Fenechiu au postat, sambata dupa-amiaza, mesaje ironice la adresa PSD dupa ce s-au trezit blocati in trafic pe DN 1, scrie aktual24.ro.

„Multumim guvernarii PSD pentru constructia de autostrazi si imbunatatirea calitatii vietii romanilor. De doua ore blocat pe DN1 spre Brasov”, a scris Siegfried Muresan.

Si senatorul PNL Daniel Fenechiu se afla in aceeasi situatie, fiind blocat in coloana de masini.

„Campina-Comarnic…In coloana, bara la bara, de o ora si jumatate…Afara 40 de grade…Adevarul e ca daca am avea o autostrada n-am mai socializa in trafic-intre doua injuraturi- si nu ne-am putea lauda ca facem un drum de 2 ore in 10…Tuturor ministrilor transporturilor postdecembristi- in frunte cu cel care ne spunea ca Romania nu are nevoie de autostrazi, le urez numai de…bine..”, a scris Fenechiu.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a promis, joi, ca se va muta pe santierele autostrazilor pentru a urgenta lucrarile. El a asustinut ca pana la sfarsitul acestui an se vor finaliza inca 90 de kilometri de autostrazi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos