Un fost consilier al premierului Tudose: „Jocurile sunt facute! Gabriela Firea, cel mai votat om din PSD, va fi mazilita de Dragnea”

258

Felix Rache, fost purtator de cuvant al premierului Mihai Tudose, anunta ca Dragnea a „facut jocurile” in asa fel incat Gabriela Firea sa piarda alegerile pentru sefia PSD Bucuresti.

„Gabriela Firea, cel mai votat om din PSD, va fi mazilita de Liviu Dragnea. Singurul om din PSD care poate castiga alegerile prezidentiale, nu va castiga alegerile pentru presedintia PSD Bucuresti. Jocurile sunt facute ca un primar de sector, fidel lui Dragnea, sa ii traga scaunul lui Firea.

I se arata usa celui mai votat om politic din PSD, cu cea mai mare cota de incredere. Doi prim-ministri ai Romaniei si primarul Bucurestiului sacrificati de Dragnea… In ritmul asta, Liviu Dragnea se va da afara din partid si pe el insusi”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Unsprezece filiale judetene PSD conduse de lideri interimari vor organiza alegeri pentru functia de presedinte, au decis sambata la Neptun membrii Comitetului Executiv National al partidului. Printre organizatiile in care vor avea loc alegeri se numara si PSD Bucuresti, condusa de primarul general Gabriela Firea, care in sedinta CEx i-a adus acuzatii grave ministrului de Interne, Carmen Dan si i-a solicitat demisia pentru modul in care a fost coordonata interventia jandarmilor din 10 august din Piata Victoriei.

Potrivit unor surse social-democrate, in organizatiile PSD din Cluj, Brasov, Iasi, Timisoara, Sibiu, Alba, Botosani, Giurgiu, Braila, Suceava, precum si in filiala PSD Bucuresti vor fi incepute procedurile pentru alegerea sefilor de filiala, care se vor incheia pana la finalul anului, decizia fiind luata sambata.