Un fost consilier prezidential da de pamant cu principala televiziune de propaganda! Antena 3 sperie aiurea romanii, vorbind de razboi nuclear!

496

Fostul consilier prezidential pentru securitate nationala Iulian Fota a acuzat, pe pagina sa de Facebook, ca gruparea anti-americana din Romania s-a pus in actiune dupa ce SUA l-a eliminat pe generalul Qassem Soleimani, comandantul Fortei de elita Quds a Iranului si arhitectul influentei militare tot mai mari a iranienilor in Orientul Mijlociu.

„Gruparea anti-americana s-a si pus in actiune. Antena 3 sperie aiurea romanii, vorbind de razboi nuclear!!!! Iranul nici macar nu are arme nucleare, dar ce conteaza realitatea pentru ‘profesionistii’ afiliati CNN.

Iar Bogdan Chiriac trage si el o tusa tare, vorbind de o bomba atomica murdara pe langa Bucuresti.

Si daca tot se bat campii intra in discutie si un copil de la ALDE care ne aduce aminte ca Romania este pe traseul rachetelor iraniene spre SUA. Ai dracului americanii astia, cu Apocalipsa lor.

Si inca nu a vorbit madame Grapini!”, a scris Iulian Fota.

Teheranul a amenintat, vineri, cu un raspuns dur dupa ce un atac aerian american in Bagdad a provocat moartea generalului Qassem Soleimani, considerat drept cea de-a doua cea mai puternica figura din Iran dupa liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei. De asemenea, Soleimani a avut un rol cheie in luptele desfasurate in Siria si Irak.

Atacul aerian din noaptea de joi spre vineri, autorizat de presedintele american Donald Trump, marcheaza o amplificare dramatica a „razboiului din umbra” din Orientul Mijlociu desfasurat intre Iran si SUA si aliatii americanilor, in principal Israel si Arabia Saudita. Abu Mahdi al-Muhandis, consilier al generalului Soleimani si comandant de top al unei militii irakiene, a fost de asemenea ucis in raidul aerian.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos