Un fost consilier prezidential dezvaluie cum il lasa Viorica Dancila cu ochii in soare pe Dragnea!

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, dezvaluie intr-o postare pe Facebook cum o batjocorea Liviu Dragnea pe Viorica Dancila in cadrul intalnirilor pe care le avea cu apropiatii sai din „grupul de la Scrovistea”.

„Mare barbat si Liviu Nicolae asta! Incoltit de fostii camarazi, ar vrea sa se piteasca dupa fustele Vioricai. Da, ‘tuta’, ‘aia’, ‘aratarea’, ‘veve’, cum ii zicea in batjocura sau din leneveala limbii, cand sedea cu cheflii si sfetnici la Scrovistea sa puna tara la cale.

Acum ‘aia’ ar vrea el sa zica – ‘plec si eu dupa daddy’, ca vaduvele cu mintile ratacite pe marginea gropii in care se lasa-n franghii coparseul. Numai ca Vasilica nu-i deloc indurerata, ba dimpotriva, gurile rele zic ca rasufla usurata ca intra pe mainile unui stapan mai omenos, pe nume Paul”, a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Informatii despre modul in care Dragnea isi bate joc de Dancila au fost publicate si de jurnalista Ioana Ene Dogioiu. Ea a dezvaluit ca cele mai importante decizii legate de guvernare se iau intr-un cerc restrans, format din Liviu Dragnea, Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Darius Valcov. Cei patru pun tara la cale la Palatul Scrovistea, o luxoasa resedinta de protocol confiscata de Dragnea pentru nevoile sale.

„A facut si face mari erori care tin de conditia, de caracterul lui. Cand strangi cercul puterii la Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Darius Valcov cu care te duci la Scrovistea sa pui tara la cale, excluzandu-i pe toti ceilalti ca pe niste slugi neimportante care trebuie doar sa execute edictele de la Scrovistea, cand iti bati joc grosier cu cei trei alesi de Viorica Dancila uneori chiar de fata cu ea, ca si cum ar fi o mobila, cand ‘mobila’ vede la fel ca tot partidul ca oamenii care si-au pus pielea la bataie pentru tine sunt abandonati si se zbat singuri, starnesti, dincolo de frica pe care ai sadit-o, multa ura. Cam la fel ca Ceausescu”, a scris Ioana Dogioiu pe ziare.com.

Un fost consilier prezidential dezvaluie cum il lasa Viorica Dancila cu ochii in soare pe Dragnea! was last modified: septembrie 20th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close