Un fost lider al PSD face anuntul care il igroape pe Dragnea: „PSD s-a prabusit sub 30%”

319

Ioan Rus, lider al celebrului „Grup de la Cluj” din cadrul PSD, anunta ca PSD s-a prabusit la o cota de sub 30% in optiunile de vot. „PSD gireaza formule guvernamentale din ce in ce mai slabe, mai proaste – toate aceste erori si derapaje majore au spulberat imaginea si electoratul partidului”, afirma Ioan Rus.

Rus afirma ca este limpede ca Dragnea si PSD au organizat referendumul pentru familie.

”Este clar pentru oricine: Liviu Dragnea si PSD au organizat referendumul pentru familia traditionala – acum, nici asta nu mai recunoaste nimeni! – si l-au organizat intr-atat de prost, incat si-au batut joc de acest demers care a esuat intr-un mod lamentabil. Referendumul a fost foarte prost pregatit. Asta nu poate insemna nimic altceva decat ca PSD nu mai este in stare sa faca ceea ce isi propune. Cand iti fixezi o agenda importanta, iti faci niste calcule, niste analize serioase, lucrezi serios la mobilizare… PSD s-a chinuit, dar nu a reusit!”, a declarat Rus pentru PS News.

Ioan Rus dezvaluie apoi ca PSD se afla acum sub 30% in sondajele de opinie.

„Povestea cu referendumul esuat ne arata ca, intr-adevar, PSD s-a prabusit sub 30% in adevaratele sondaje – nu stiu daca la 27-28%, dar sigur se afla sub 30%. Am auzit ca asta sustine si Adrian Tutuianu – are dreptate. Dupa atatea convulsii, scandaluri, crize, prabusirea PSD este fireasca. Sa nu uitam ca, de aproape doi ani, PSD gireaza formule guvernamentale din ce in ce mai slabe, mai proaste – toate aceste erori si derapaje majore au spulberat imaginea si electoratul partidului. Este imposibil sa iti stabilizezi sau sa iti cresti capitalul politic cand comiti toate aceste enormitati. Repet: PSD s-a prabusit sub 30%”, a declarat Ioan Rus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos