Un fost ministru de Externe pune punctul pe i! Explicatiile Jandarmeriei insulta inteligenta acestui popor!

Daca Donald Trump ar veni in Romania peste o luna, cred ca nu galeriile, ci prietenii celor din galerii si cunoscutii celor din galerii ar bea cafeaua cu cate un politist in casa, pe toata perioada vizitei, a spus la Digi24 fostul ministru Cristian Diaconescu. El s-a aratat sceptic fata de explicatiile autoritatilor ca jandarmii, care au intervenit in forta la protestul de vineri seara, nu au stiut cu cine au de-a face.

Romania, ca stat membru UE si NATO, are foarte bine pus la punct sistemul de date in privinta acestor indivizi, a explicat fostul sef al diplomatiei.

Cristian Diaconescu a aratat ca ar fi trei intrebari care ar fi puse unui reprezentant al statului roman de catre un interlocutor din afara:

1. Cum a ajuns statul roman, membru al Uniunii Europene, intr-o stare de haos?

2. Ce este cu acesti instigatori si cum un miting de protest a fost folosit/deturnat violent de catre niste persoane despre care nu stim pe cine reprezinta si mandatul cui il pun in aplicare;

3. Cum este posibil ca intr-un stat membru UE si NATO, la un miting de protest de amploare, sa fie raniti peste 500 de oameni?

Cum arata interventia jandarmilor din perspectiva unei forte NATO, alianta din care Romania face parte?

Cristian Diaconescu, fost ministru de externe: „Aici pot sa va spun ceva si nu e chiar de amuzament: in conditiile in care s-ar anunta Donald Trump ca ar veni in Romania peste o luna, cred ca nu galeriile, prietenii celor din galerii si cunoscutii celor din galerii ar bea cafeaua cu cate un politist in casa pe toata perioada vizitei. Deci, cand aud povesti de genul asta: nu i-am identificat, nu stiam despre cine e vorba… Doamna, tot ceea ce reprezinta amenintare, tot ceea ce reprezinta informatie de securitate, sistemul, este extrem de bine asigurat si functional in Romania. Explicatii din partea institutiilor de forta: n-am stiut – nu intelegeam de ce nu i-au alergat femeile cu copii veniti la miting pe astia care sareau la bataie – sunt puerile si insulta pana la urma inteligenta acestui popor. (..) E si un proces tipic in institutiile romanesti: toata lumea da vina pe toata lumea. Pe un baiat de la Ministerul de Interne, purtator de cuvant, ce-o fi fost, l-am auzit spunand aseara ca jurnalistii au fost batuti pentru ca nu au actionat corespunzator la ordinul lor de evacuare. si i se parea normal acest lucru! si e un om tanar. I se parea normal!”, a subliniat fostul ministru de externe.

Sursa: Digi24

Un fost ministru de Externe pune punctul pe i! Explicatiile Jandarmeriei insulta inteligenta acestui popor! was last modified: august 14th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close