Un fost ministru dezvaluie adevarul despre celebra scrisoare a avocatului lui Trump: „Nea Giuliani, pune in PS suma pe care ai luat-o si de la cine ai luat-o pentru semnatura”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, a explicat pe pagina de FB ce inseamna scrisoarea fostului primar Giuliani, care a facut inconjurul presei.

„Sa va spun cum e cu fostii oficiali americani: iau bani grei, perfect legal in SUA, pentru a apara o cauza care nu le strica prea mult reputatia. Adesea tot felul de jmekeri cu bani de prin tari care inca mai gandesc ca „vin americanii” profita de chestia asta.

Spus pe sleau: daca hastagrezist il platea pe Giuliani asta, azi era plina presa de „Giuliani spune ca duie Mragnea”. La mine a venit un fost ambasador al SUA cu nevasta (care era dusa rau) si mi-a cerut ca in Legea educatiei sa bag tot ceea ce cereau cei mai naspa mafioti educationali din Romania. Am aflat si cine l-a platit. Ambasadorul SUA imi spusese ca respectivul nu reprezinta nicio pozitie oficiala a SUA.

Eu l-am dat urgent afara din birou, sub privirile dezaxate ale istericei sale sotii. Deci nea Giuliani, pune in PS suma pe care ai luat-o si de la cine ai luat-o pentru semnatura. Nu sunt expert in justitie, dar recunosc de la o posta jmekeria. Vreti pozitia oficialã a SUA? Simplu: intrebati ambasada.”

Un fost ministru dezvaluie adevarul despre celebra scrisoare a avocatului lui Trump: „Nea Giuliani, pune in PS suma pe care ai luat-o si de la cine ai luat-o pentru semnatura” was last modified: august 27th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre