Un fost ministru PSD afirmă că în scandalul momentului, colegii săi dau mai mult frâu liber simpatiilor, în loc să țină cont de Constituție!

379

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că premierul Mihai Tudose nu ar avea de ce să aștepte întrunirea Comitetului Executiv de la Iași pentru a-i cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan.

„Indiferent dacă îi place sau nu doamnei Dan sau dacă le place colegilor mei de partid, domnul premier are acest drept, de a-i cere demisia. Forul statutar i-a conferit acest drept premierului.

Domnul Tudose nu ar avea de ce să aștepte CEx-ul de la Iasi pentru a lua o decizie care ține de Guvern. Domnul Tudose poate să ia orice decizie dorește pentru a conduce cât mai bine Guvernul.

Probabil că sunt colegi de-ai mei care sunt mai supărați și dau frâu liber simpatiilor. Însă PSD-ul nu se poate juca tot timpul de-a guvernarea. Lumea nu se așteaptă ca noi să ne certăm toată ziua și să schimbăm Guvernul la șase luni de zile.

Domnul Paul Stănescu are și el un șef, pe domnul Mihai Tudose. Când nu vreau să-mi fie șef, nu stau, plec.”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos