Un fost pesedist, alintat de femei ”Domnule ministru”, si-a facut cunoscut numele mai degraba in cluburile pentru orgii sexuale decat in politica!

404

Vica Blochina, fosta iubita a lui Victor Piturca si cea care i-a oferit cel de-al treilea mostenitor tehnicianului, este, fara doar si poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton.

Iar ea pare sa tinteasca tot timpul la nivel inalt. Potrivit Cancan, un barbat alintat de ea cu apelativul ”Domnule ministru incearca sa o prinda in mrejele iubirii pe fosta balerina.

Vica Blochina, care s-a remarcat in vestitul bar Melody, este curtata de ceva vreme de „Beke”, un cunoscut barbat de pe scena politica romaneasca. „Beke” este, de fapt, Bogdan Bratu, fost director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRPP) Craiova.

In urma cu aproximativ o luna, barbatul caruia Vica Blochina i se adreseaza cu ”Domnule ministru” si-a pierdut functia dupa ce Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis revocarea lui si numirea lui Alin Golumbeanu pe acest post.

Iar trecutul lui ”Beke” este unul presarat cu multe picanterii, scrie sursa citata. Barbatul care, in ultima vreme, o rasfata pe Vica Blochina cu fel si fel de cadouri a fost surprins, in urma cu cinci ani, in timp ce intra de brat cu sotia intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde se organiza o petrecere de swingeri. Se pare ca fostul director de la DRDP era un mare amator de senzatii tari.

Sursa: Antena 3

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos