Un fost secretar de stat scoate la lumina trecutul „morsei competente”, analistul de casa al televiziunilor de propaganda: „Tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate”

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, afirma intr-o postare pe Facebook ca tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate. Mai mult decat atat, insusi Chirieac a fost membru in Comitetul Central al UTC.

„Unul dintre cei mai vizibili tineri comunisti din Sectorul 1 (membru in Comitetul Central al UTC), Bogdan Chirieac, vine dintr-o familie cu un tata general de securitate si o mama angajata a MI. Prietenul domnului Dorin Cocos, cel care l-a imprumutat de Sorin Vintu cu un million de euro, amicul domnului Voiculescu si fost turnator (agent acoperit DIE), a devenit foarte bogat din afaceri cu statul. Legaturile cu unii dintre cei mai toxici oameni si predispozitia catre un stil mafiot de a-si face meseria i-au adus retragerea titlului de jurnalist de catre doua asociatii profesionale.

Chirieac a fost dovedit sau acuzat in nenumarate randuri ca ar fi fost turnator, denuntator, santajist, mincinos, sociopat. Este unul dintre principalii formatori de opinie si apare extrem de des la Antena 3 si la televiziunea domnului Ghita. Specializat in linsare mediatica si in santaj, Chirieac este unul dintre purtatorii de cuvant ai lui Voiculescu/DragneaTariceanu.

A primit bani de la TelDrum, iar numele lui apare intr-un numar incredibil de mare de scandaluri de coruptie. Chirieac este dovada perfecta ca se poate trai fara nicio urma de bun-simt sau coloana vertebrala. Este inspiratia tuturor marlanilor doritori de a ajunge faimosi si bogati mancand cu entuziasm orice dejectie. Probabil cel mai ingrozitor ‘analist’, din cauza influentei pe care o are in crearea agendei publice. Aici intr-o poza cu cel mai aprig competitor al lui pentru titlul de melc uman – Ciuvica”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae este Reprezentantului Special al Secretarului General al Consiliului Europei pentru problematica romilor. Inainte de a deveni Reprezentant Special, el a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Anterior, a detinut pozitii de nivel inalt la cateva ONG-uri internationale majore, precum World Vision, ERIO si Reteaua ONG-urilor europene pentru drepturile romilor (ERGO). De asemenea, este fondator al think-tank-ului Policy Centre for Roma and Minorities si cofondator al European Roma Policy Coalition. De asemenea, Valeriu Nicolae este producator de film si scriitor. Nu in ultimul rand, a primit in 2013, de la presedintele Parlamentului European Martin Schulz, Premiul European pentru Cetatenie, noteaza Aktual24.

Un fost secretar de stat scoate la lumina trecutul „morsei competente”, analistul de casa al televiziunilor de propaganda: „Tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate” was last modified: aprilie 16th, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre